معمولا برمیگردونن پول رو ولی اولش تو سایت نخوندین درباره ی ریفاند پالیسی؟
2021-09-29 16:07:00
چرا گفته ۲۰۰ دلار هزینه ادمیشن رو کم میکنن بقیه رو برمیگردونن. واقعیت اینه که ویزام ریجکت شده. میخوام دیفر کنم و بعد برای ویزا آفیسر نت بگیرم. دوره ی من یک ساله هست. میخوام ببینم اگه تو آفیسر نت بگه که آفیسر به سک ساله بودن دوره گیر داده، بعدش میتونم ریفاند کنم و پولمو پس بگیرم یا نه؟؟
2021-09-29 16:10:00
میشه اینو جواب بدید؟؟
2021-09-29 16:18:00
تا جایی که من میدونم اگر دیفر کنید و نامهی ریجکتتون تاریخش قبل از درخواست دیفر باشه با اون نامهی ریجکتی شهریه بهتون برگشت داده نمیشه چون درخواست دیفر کردید وقتی درخواست دیفر میکنید باید یک نامهی ریجکتی به تاریخی بعد از درخواست دیفر ارائه کنید که مشمول بازگشت شهریه باشید باز هم ریفاند پالیسی جایی که پذیرش دارید رو دقیق بخونید
2021-09-29 16:58:00
من خیلی در مورد این جزییات اطلاع ندارم بقیه اطلاعات بدن لطفا ???????????? فقط میدونم که با نامه ریجکتی میشه ریفاند کرد
2021-09-29 17:33:00
مرسی
2021-09-29 17:40:00

Similar Question:

با خدمت من سفارت ریجکت شدم الان برای ریفاند دانشگاه فرم داده به من و تهران پیمنت میگه ما اطلاعات حساب نمیدیم به کسی ایا عموما فرم میده دانشگاه بابت ریفاند؟؟
2021-08-29 16:35:00 #Canada [دانشگاه] ویزا

برای ریفاند شهریه دانشگاه اطلاعات و مدارک بانکی میخواد تفاوت این دو رو کسی میدونه یکی bank statment دومی هم direct deposit from your bank
2021-08-30 03:12:00 #Canada [دانشگاه] ویزا

من افراد زیادی دیدم الان مثلا دارن دکترا میخونن بعد میرن برای ارشد مجدد خارج اپلای میکنن من حالا سوالم اینه به نظرتون بهترین موقع برای اپلای کردن برای کانادا در مقطع ارشد هست یا دکترا کدومش بهتره برای هم پذیرش هم گرفتن فاند؟؟؟
2021-08-31 14:19:00 #Canada [در مقطع ارشد] ویزا

بانک تمکن به دلار امریکا زده برای من چطور باید مقدار فاند کل را اعلام کنم
2021-08-31 16:40:00 #Canada [دلار امریکا] ویزا

، به نظرتون برای تمکن مالی ویزای تحصیلی سلف فاند به همراه همسرم، حساب بلند مدت که حدود ۸ ماه از افتتاحش گذشته و به نام من و همسرمه مبلغ ۵۰۰ تومن کافیه ؟ مثلا ۱۰۰_۱۵۰ هم هفته آخر به کوتاه مدت مشترک اضافه کنیم ، با پرتفوی بورس حدود ۳۰ تومن خودم و ۱۲۰ تومن همسرم ، ممکنه لطف کنید نظرتون رو راجع به این تمکن بگید ؟ سند هم به نام داریم هم رسید دیپازیت دانشگاه.
2021-09-01 17:00:00 #Canada [من و همسرم] ویزا

به نظرتون دکترا سلف فاند با کاندیشنال زبان شانس ویزا شدن داره؟
2021-09-01 17:07:00 #Canada [سلف فاند] ویزا

تا حالا کسی موقع برگشت پول از دانشگاه(ریفاند) با صرافی بهمنی به مشکل خورده؟
2021-09-02 10:21:00 #Canada [دانشگاه] ویزا

وقت همگی به خیر من دوباره ریجکت شدم ممنون میشم از ی که پاس شدن اگر که براشون امکانش هست استادی پلن بنده و هدف از سفر همسر و کلا پرونده ی منو یه نگاه بندازن و کمکم کنن که چه کاری باید الان انجام بدم ریکانسیدر بزنم، ببرم کورت، ریسابمیت کنم، یا کلا دنبال پذیرش و فاند برای سال آینده باشم؟ من دیگه نمیدونم باید چه چیزایی رو به پروندم اضافه کنم??
2021-09-03 05:12:00 #Canada [استادی پلن] ویزا

من چون مستر بدون فاند هستم و خودم قرار پرداخت کنم برادرم هم ساپرتر من هست اون قسمت که نوشته funds available for my stay چی باید بنویسم؟ تمکن مالی خودم +برادرم؟
2021-09-03 10:33:00 #Canada [تمکن مالی] ویزا

م، من میخوام مدارکمون روترجمه کنم،برای ویزای تحصیلی وهمراهش کدوم مدارکو رو ترجمه بکنم
2021-09-08 13:56:00 #Canada

من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00 #Canada

و من ۱۵ می سابمیت کردم و ۱۱ جون انگشت نگاری رو انجام دادم ۲۴ جون اسک سی وی و ۷ سوال شدم ولی جواب نهاییم تا الآن نیومده مجبور شدم این ترمم رو دیفر کنم به زمستون دکتری مستقیم فول فاند مهندسی پزشکی دانشگاه وسترن هستم درخواست نوت داده بودم که ببینم شاید مشکلی هست که باعث این تاخیر شده نوتم دیروز رسید و داخلش نوشته شده که eligibility رو passed شدم همچنین تو بخش کوریسپاند ها زده که نامه پاس ریکوئست در تاریخ ۲۶ جون تولید شده ولی ارسال نشده به نظرتون این ها دلیلش چیه؟میتونه به معنی این باشه که پاس شدم
2021-09-20 09:14:00 #Canada

من برای کانادا و آمریکا دارم اقدام میکنم اما اینا همشون وقت سفارت داره و اینکه باید من خارج بشم از کشور اول تا بعد ببینم اصلا ویزا کی میاد ممکنه ریجکت بشم و من بخوام دوباره دانشگاهم رو دیفر کنم و.. الان با این توضیحات اگر برم همون سازمان دانشجویان و نظام وظیفه خب اونا میگن باید برگه سبز بگیری بعد تاریخ اعزام رو اون موقعباید بزنم ولی ممکنه ریجکتی به وجود بیاد یا ویزای آمریکا طول بکشه به نظرتون چی کار کنم؟ لطفا اگر پیشنهادی یا نظری دارید بگید
2021-10-03 14:10:00 #Canada

وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada